Babagan awake dhewe

Zhejiang Jiada Pabrik Mesin co., Ltd punika Produsèn profesional anjog kanggo gawé sikut / mesin nggawe t. We kudu luwih saka 20 taun expreience.

Zhejiang Jiada Pabrik Mesin co., Ltd punika perusahaan produksi swasta dhomestik, kang anjog ing Manufaktur peralatan lengkap fittings pipe korban prakaryan ngelas ahli. kita produk hydraulic mesin stainless steel sikut kadhemen mbentuk, hydraulic baja karbon sikut kadhemen mbentuk mesin, hydraulic t kadhemen mesin mbentuk saka seri YLT, baja karbon sikut panas mbentuk mesin, sikut utawa t beveling mesin hydraulic saka YWDJ utawa YSDJ seri lan pipe liyane fitting peralatan, kang digunakake digunakake ing industri akeh, kayata petrochemical industri electrical, industri produksi pangan lan industri bangunan kapal.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us