Tentang Kami

Zhejiang Jiada pabrik mesin ko., LTD téh produsén profésional ngarah ngahasilkeun siku / mesin nyieun majalengka. Urang kudu leuwih ti 20 taun expreience.

Zhejiang Jiada pabrik mesin ko., LTD mangrupakeun perusahaan produksi swasta domestik, anu ngarah di manufaktur peralatan lengkep fittings pipe butt weld professionally. produk urang anu hidrolik mesin stainless steel siku tiis ngabentuk, hidrolik baja karbon siku tiis ngabentuk mesin, hidrolik majalengka tiis mesin ngabentuk ti séri YLT, baja karbon siku panas ngabentuk mesin, siku atawa majalengka beveling mesin hidrolik of YWDJ atanapi YSDJ seri na pipe séjén pas alat-alat, nu loba dipaké dina loba industri, kayaning pétrokimia, industri listrik, industri produksi pangan jeung industri wangunan kapal.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami